Cruesli-koekjes

Cruesli-koekjes

Smulweb imageSmulweb

Binnen een handomdraai zet je deze heerlijke cruesli-koekjes op tafel. De koekjes zijn lekker krokant en gevuld met lekkere cruesli. Ideaal voor bij de koffie of om lekker tussendoor te snoepen.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Cruesli-koekjes op tafel.

  1. Meet alle ingrediënten af en doe ze in een kom.
  2. Hak de boter in kleine stukjes of smelt het eerst even.
  3. Kneed het deeg tot een samenhangende deegbal.
  4. Leg wat bakpapier op de bakplaat en druk hierop het deeg plat totdat je een laag van ongeveer 1 cm dikte hebt.
  5. Bak het deeg in een voorverwarmde oven op 175 graden gedurende ongeveer 20 minuten lichtbruin en gaar (het is als het warm is nog erg zacht).
  6. Haal de bakplaat uit de oven en snijd de plak na enige minuten met een scherp mes tot smalle langwerpige koekjes.
  7. Laat de koekjes afkoelen op een vlakke onderlaag (tafel of aanrecht).
  8. Geniet van de heerlijke geuren en eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Ei Koekjes