- 70 g Gedroogde cranberry's
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Cranberry-kokos granola op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng in een grote kom de havermout, noten, zaden, cranberries en geraspte kokos.
- Smelt de kokosolie in een pan en roer de honing en geprakte banaan erdoor. Gebruik hiervoor een mixer of een vork.
- Voeg het bananenmengsel toe aan de droge ingrediënten en meng alles goed door elkaar.
- Verspreid de granola over de bakplaat en bak in de oven voor 15-20 minuten. Houd het goed in de gaten, want bij sommige ovens wordt de granola al gauw bruin. Schep na 10 minuten de granola om, zodat alle kanten goed bakken.
- Laat de granola maximaal 20 minuten afkoelen in de oven. Bewaar het daarna in een Tupperware of weckpot. Of geniet ervan als warme granola door de yoghurt met zomerfruit.