Cranberry-kokos granola

Cranberry-kokos granola

Smulweb imageSmulweb

Ga voor deze heerlijke cranberry-kokos granola. Een knapperige mengsel van havermout, noten, zaden, cranberries en geraspte kokos. Gesmolten kokosolie, honing en geprakte banaan zorgen voor een heerlijk zoete smaak. Perfect met wat yoghurt en zomerfruit.

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 70 g Gedroogde cranberry's

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Cranberry-kokos granola op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng in een grote kom de havermout, noten, zaden, cranberries en geraspte kokos.
  3. Smelt de kokosolie in een pan en roer de honing en geprakte banaan erdoor. Gebruik hiervoor een mixer of een vork.
  4. Voeg het bananenmengsel toe aan de droge ingrediënten en meng alles goed door elkaar.
  5. Verspreid de granola over de bakplaat en bak in de oven voor 15-20 minuten. Houd het goed in de gaten, want bij sommige ovens wordt de granola al gauw bruin. Schep na 10 minuten de granola om, zodat alle kanten goed bakken.
  6. Laat de granola maximaal 20 minuten afkoelen in de oven. Bewaar het daarna in een Tupperware of weckpot. Of geniet ervan als warme granola door de yoghurt met zomerfruit.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Granola