- 250 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Gezonde havermout ontbijt-snackreep (glutenvrij) op tafel.
- Doe de havermout met het lauwe water/rijstmelk/amandelmelk in een kom en laat even staan.
- Snij ondertussen het gedroogde fruit in stukjes en hak indien nodig de noten in stukjes.
- Voeg de honing/dadelstroop, zout en kaneel/koekkruiden en de eieren toe.
- Voeg vervolgens het gedroogd fruit en noten toe. Goed mengen (eventueel met de handen).
- Stort het beslag in een ingevette (of met bakpapier bekleedde) bakplaat/ovenschaal van ongeveer 30x20 cm (met deze afmeting krijg je een mooie dikte van de reep ongeveer 1,5 cm hoog). Druk het beslag goed aan met de handen.
- Bak gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
- Laat de koek afkoelen en snij in repen.