Appel kokoscake

Appel kokoscake

Smulweb imageSmulweb

Zachte, smeuïge cake met kokos en appel. Een glutenvrij recept dat perfect is voor elke gelegenheid.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Appel kokoscake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Roer de eieren samen met de boter of het gesmolten vet en de rijstmaltstroop goed los.
  3. Voeg amandelmeel en kokos toe samen met het zout en de bicarbonaat en roer tot slot de appel erdoor.
  4. Bekleed een kleine bakvorm met bakpapier en bak het mengsel gedurende ongeveer 25 minuten.
  5. Laat het geheel even afkoelen voordat je gaat smullen!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bakken Appel Cake