Gevulde franse uiensoep

Gevulde franse uiensoep

Smulweb imageSmulweb

Een gevulde Franse uiensoep, wie houd er niet van? In dit recept wordt honig Franse uiensoep gecombineerd met ham, champignons en natuurlijk ui. Lekker zacht en heerlijk van smaak. Perfect om op een koude dag van te genieten. Serveer met geraspte kaas en stokbrood !

45 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde franse uiensoep op tafel.

  1. Bak 1 in ringen gesneden ui in hete boter tot het glazig is.
  2. Voeg 100 gram hamblokjes toe en bak het kort mee.
  3. Voeg daarna 150 gram in plakjes gesneden champignons, 1 1/2 liter water en 1 pakje Honig Franse uiensoep toe.
  4. Breng het al roerende aan de kook en laat het vervolgens op lager vuur 10 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Serveer met stokbrood en geraspte kaas. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep