Suikerbroodrondjes met wildpate en balsamicostroop

Suikerbroodrondjes met wildpate en balsamicostroop

Smulweb imageSmulweb

Een chique borrelhapje: suikerbroodrondjes met wildpate en balsamicostroop. Rooster het suikerbrood en portioneer de wildpate. Maak het af door er een mooie balsamicostroop overheen te strepen.

45 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Suikerbroodrondjes met wildpate en balsamicostroop op tafel.

  1. Doe de honing en azijn in een pannetje en laat op zeer laag vuur tot een derde inkoken. Laat afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Steek stukjes uit het suikerbrood en rooster deze in de oven mooi bruin.
  3. Portioneer de wildpate en leg deze op de suikerbroodjes.
  4. Trek mooie streepjes van de balsamicostroop over de paté.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen