Zalmquiche met venkel

Zalmquiche met venkel

Smulweb imageSmulweb

Een zalmquiche met een vleugje venkel. Een smakelijke keuze voor een diner met vrienden of familie. Met hartige taartdeeg, zalm, kruiden en kookroom maak je deze quiche. Een keer wat anders!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalmquiche met venkel op tafel.

  1. Ontdooi de plakken hartige taartdeeg. Verwarm de oven voor op 180 ˚C.
  2. Vet de bakvorm in met boter en bestrooi deze met een beetje bloem. Leg de plakken taartdeeg op elkaar en rol ze uit tot een plak, iets ruimer dan de vorm en beleg deze hiermee. Snij het overtollige deeg weg.
  3. Verdeel de zalm en de venkel over het deeg.
  4. Meng met een staafmixer de kookroom, eieren en kerriepoeder en breng op smaak met peper en zout. Roer de dille door het ei-mengsel en giet het over de zalm en venkel.
  5. Bak de quiche in 40 minuten in de oven.
  6. Garneer de quiche met nog een beetje dille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Venkel