Pittige kaashapjes van bladerdeeg

Pittige kaashapjes van bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Bladerdeeghapjes met pit! Maak snel en gemakkelijk deze kaashapjes met bladerdeeg. Easy en binnen no-time op tafel in gezelschap van vrienden of familie.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pittige kaashapjes van bladerdeeg op tafel.

  1. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Steek met een vormpje kleine rondjes uit een plakje bladerdeeg (ik had er 9 uit een plakje).
  4. Meng wat zout en chilipoeder of cayennepeper door de eidooier.
  5. Kwast de bladerdeegrondjes in met eidooier (oppassen dan je de randen niet raakt, dan rijst het bladerdeeg niet goed).
  6. Bestrooi de rondjes met de geraspte kaas. Bak het geheel ca 15 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bladerdeeg