Hamburgers con carne

Hamburgers con carne

Smulweb imageSmulweb

Maak een smakelijke maaltijd voor tijdens de zomer: Hamburgers con carne. Een heerlijk hartig gerecht met ui, paprika, tomaat en een smaakvolle Honig chili con carne kruidenmix. Stapel de burger op met gesneden sla, avocado en roomkaas on top. Perfect voor een zomerse barbecue!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hamburgers con carne op tafel.

  1. Snipper de ui, paprika en tomaat apart. Let op, niet gelijk door elkaar husselen.
  2. Snijd de 'rijpe' avocado door de helft en verwijder de pit. Verwijder de schil en snijd de avocado in dunne reepjes.
  3. Kneed het gehakt, de gesneden ui en de Honig Chili Con Carne kruidenmix in een ruime kom door elkaar.
  4. Verdeel het gemengde gehakt in 4 ballen en sla er met je handen mooie platte burgers van.
  5. Verhit de boter in een pan. Bak de platte burgers op middelhoog vuur gaar in 4 á 5 minuten per kant.
  6. Snijd de bolletjes door de helft en smeer elke kant in met een dun laagje roomkaas. Stapel de sla, burger, tomaat, paprika en avocado op elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees