Perensalade met honing en geitenkaaskoekje

Perensalade met honing en geitenkaaskoekje

Smulweb imageSmulweb

Een salade van zoete smaken met sappige, zachte peren. Met daarop een intens geitenkaaskoekje en knapperige walnoten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Perensalade met honing en geitenkaaskoekje op tafel.

  1. Was de rucola en houd apart.
  2. Maak een dressing van de olie, azijn, zout en peper en houd apart.
  3. Open de noten met een notenkraker en bewaar de kernen. Verdeel de parmezaan in stukjes.
  4. Schil de peren en snijd ze in dikke parten. Leg de peren op een koekenpan en smoor ze 10 minuten in de vloeibare honing.
  5. Verdeel de rucola over de borden en giet de dressing erover. Leg de peren en de parmezaan op het groene bedje en strooi de walnoten erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas