Slasaus recepten
Zelf Slasaus gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Slasaus recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 360 g Aardappelen
- 1 stuks Scharreleieren M
- 40 g julienne-wortel
- 75 g doperwten (diepvries)
- 0.75 tl slasaus
- 1 stuks Tomaten
- 30 g Gekookte achterham
- 1 stuks Sjalot
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardappel-eisalade met wortel en hamreepjes op tafel.
- Kook de aardappelen in een pan met ruim kokend water in 10-15 minuten gaar. Kook het ei de laatste 7 minuten mee en laat het onder stromend koud water schrikken.
- Pel en snipper de sjalot en snijd de ham in reepjes.
- Kook de doperwten in een pan met een klein laagje water in 2 minuten beetgaar.
- Giet de aardappelen af en doe in een saladekom. Meng met de wortel, doperwten, sjalot en ham. Pel het ei en snijd in kwarten. Breng de salade op smaak met de peper en sladressing.
- Schep de aardappelsalade op een bord en leg het ei erbovenop.