- 1 el Honing
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Mcwrap met kip en honing-mosterd op tafel.
- Meng de mosterd, mayonaise, citroensap en honing door elkaar in een kommetje en breng op smaak met wat peper en zout. Snijd de tomaat in schijfjes.
- Bak de kipschnitzels 5 minuten aan iedere kant in een koekenpan met een klein klontje boter. Als je de kipschnitzels omgedraaid hebt, leg je de plakjes cheddarkaas op de kip, zodat ze kunnen smelten. Haal de kip uit de pan en bestrooi met wat peper en zout.
- Maak ondertussen de wraps warm door ze één voor één op een bord 20 seconden in de magnetron te doen op 600 Watt OF door ze één voor één even in een droge koekenpan te leggen.
- Smeer de honing-mosterdsaus op de warme wraps en beleg de wraps met een handje ijsbergsla en een handje rucola. Leg daarop 2 schijfjes tomaat en de in repen gesneden kip. Klaar is je Mcwrap met kip en honing-mosterd.