Hartige taart

Hartige taart

Smulweb imageSmulweb

Met deze hartige taart tover jij een heerlijke maaltijd op tafel. Een zelfgemaakte bodem met daarin heerlijke spekjes, paprika, doperwten en een mengsel van ei, kaas, zout en peper. Na 35-45 minuten in de oven staat er een heerlijke taart op tafel.

45 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Hartige taart op tafel.

  1. Verwarm de oven op 220 graden en bak de spek alvast lichtbruin.
  2. Snijd de paprika in kleine stukjes en laat de eieren op kamertemperatuur komen.
  3. Klop 3 eieren in een kom en voeg daar zout, peper en een beetje kaas aan toe.
  4. Laat ondertussen het bladerdeeg ook op kamertemperatuur komen.
  5. Leg het bladerdeeg in het bakblik en zorg ervoor dat alles aan de onderkant bedekt is. Prik er met een vork een paar gaatjes in.
  6. Voeg de geklutste eieren, spek, doperwten en paprika toe aan de kom en roer alles goed door.
  7. Vul het bakblik met het eimengsel en zet het in de oven. Bak het geheel in 35-45 minuten gaar.
  8. Haal het bakblik uit de oven en laat het afkoelen voordat je gaat eten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken