Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes groenten en kruiden

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes groenten en kruiden

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een heerlijke pizza van naanbrood met kalfsvleesreepjes, groenten en kruiden. De pizza belegd met tomatensalsa, paprikablokjes, ui en knoflook en geraspte kaas. Bak het geheel in de oven binnen 10 minuten. Serveer met verse koriander.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Koriander
  • 2 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes groenten en kruiden op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng in een kom de tomatensalsa met de gesneden trostomaat en koriander. Verdeel dit over de naanbroodjes, smeer goed uit zodat het hele broodje is bedekt.
  3. Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en leg daar de naanbroodjes op. Nog niet in de oven plaatsen.
  4. Verwarm een koekenpan met dikke bodem, vrij hoge temperatuur, voeg olijfolie toe.
  5. Bak de reepjes kalfsvlees snel aan. Voor het beste bakresultaat verdeel je het vlees in 2 porties. Schep het vlees uit de pan in een grote schaal.
  6. Zet de pan terug op het vuur, voeg paprikablokjes, ui en knoflook toe en fruit dit even aan. Zet het vuur laag en voeg het kerriepoeder toe. Roer even goed door. Voeg nu de kokosmelk toe en breng even aan de kook.
  7. Voeg het geheel toe aan de reepjes kalfsvlees en meng door elkaar.
  8. Verdeel dit over de met tomaat besmeerde naanbroodjes, bestrooi met geraspte kaas en plaats in de oven circa 10 minuten.
  9. Leg de gebakken broodjes op een schaal en bestrooi met grof gesneden koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza Brood Kruiden