Groente quiche

Groente quiche

Smulweb imageSmulweb

Vegetarische quiche van bladerdeeg gevuld met een romige massa van roomkaas, eieren, knoflook en geraspte gember. Gevuld met diverse groenten en wat stukjes geitenkaas. Bak gedurende 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 190℃. Perfect voor een smakelijke lunch!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Groente quiche op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190° C.
  2. Bereid het deeg voor zoals beschreven staat op de verpakking.
  3. Meng roomkaas, eieren, gehakte knoflook en geraspte gember tot een massa.
  4. Vet de taartvormpjes in en rol het bladerdeeg uit. Snijd het deeg in het juiste formaat om de vormpjes te vullen met deeg.
  5. Vul de vormpjes met de massa en verdeel de gesneden groenten over de vormpjes. Leg er wat stukjes geitenkaas op en bestrooi ze met een beetje rode peper.
  6. Bak de taartjes in de oven op 190° C boven-/onderwarmte ca. 25-30 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bakken