Tonijn carpaccio met truffel mayonaise

Tonijn carpaccio met truffel mayonaise

Smulweb imageSmulweb

Tonijn carpaccio met truffel mayonaise op een krokant bladerdeegje. In combinatie met de frisse crème fraîche en een vleugje mierikswortel of tuinkers waan je jezelf in een Zeer chique restaurant.

25 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tonijn carpaccio met truffel mayonaise op tafel.

  1. Rol het bladerdeeg uit en prik het in met een vork.
  2. Druk met een glas of een serveerring een rondje uit het deeg. Bak het bladerdeeg rondje in de oven op 200 graden in ongeveer 15 minuten goudbruin.
  3. Meng crème fraiche, mayonaise, yoghurt en mierikswortel tot een smakelijk mengsel. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
  4. Smeer het crème mengsel op de deegrondjes, beleg met tonijn carpaccio en slinger hier wat truffelmayonaise over en beleg met wat bieslooksprietjes of tuinkers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Sauzen