Carpaccio bonbons

Carpaccio bonbons

Smulweb imageSmulweb

Bonbons, maar dan net even anders. Deze carpaccio bonbons zijn gevuld met sla, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayo. Decoreer ze met nog wat extra truffelmayo, basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten en je hebt een mooi gerechtje op tafel staan.

25 min bereiden

voorgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Carpaccio bonbons op tafel.

  1. Doe de eidooier in een lange maatbeker en voeg een beetje zout, peper, mosterd en witte wijnazijn toe. Mix dit met een staafmixer tot een glad papje. Mix daarna net zo lang door totdat het wat dikker begint te worden. Voeg een paar druppeltjes zonnebloemolie toe en mix deze beetje bij beetje erbij. Voeg steeds iets meer toe totdat alles is opgenomen in het mengsel. Mix net zo lang totdat het dezelfde dikte heeft als mayonaise. Klop als laatste kort de truffelolie met een garde erdoor.
  2. Leg een plakje carpaccio op een bordje. Smeer een klein beetje truffelmayonaise in het midden. Leg een klein hoopje sla erop en verdeel wat pijnboompitten en Parmezaanse kaas erover.
  3. Vouw de buitenzijdes naar binnen zodat er een bonbon ontstaat. Leg deze omgekeerd (met de mooie zijde boven) op een amuselepel of bordje.
  4. Decoreer de carpaccio bonbons met een beetje truffelmayo, basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees