- 0.75 g Jumbo Cayenne Pepers Pittig
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken mie met garnalen op zn thais op tafel.
- Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking en spoel af met koud water. Snijd de wortels en lente-ui. Hak knoflook en koriander (evt. peper) en maak roerei van de eieren. Maak een sausje van tamarinde, tomatenketchup, vissaus en cayennepeper.
- Verhit olie in een wok en fruit hierin de knoflook. Voeg eerst de wortel en daarna de garnalen toe en wok dit nog 1 tot 2 minuten. Voeg dan het roerei toe en verwarm dit.
- Voeg de noedels en het sausje toe en roerbak totdat de noedels warm worden. Voeg dan de taugé en lente-ui toe.
- Voeg als laatste de cashewnoten en koriander toe en wok het geheel nog ongeveer 5 minuten zodat alles goed warm is, maar zorg ervoor dat de groenten nog knapperig blijven.