Romige pasta met gerookte paling

Romige pasta met gerookte paling

Smulweb imageSmulweb

Een romige pasta met gerookte paling en verse ingrediënten zoals knoflook, ui, lente-uitjes en pijnboompitten. Maak een romige saus van kruidenroomkaas en kookroom. Serveer met rucola, pijnboompitten en gehalveerde palingzijdes voor een volledige ervaring.

15 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige pasta met gerookte paling op tafel.

  1. Kook de pasta zoals aangegeven en voeg een scheut olijfolie toe om kleven te voorkomen.
  2. Hak de knoflook fijn en snipper de ui. Snijd de lente-uitjes fijn en rooster de pijnboompitten.
  3. Verwarm wat olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook en ui.
  4. Voeg de kruidenroomkaas en kookroom toe om een romige saus te maken.
  5. Voeg de lente-uitjes toe aan de saus.
  6. Meng de pasta door de saus en breng op smaak met peper en zout.
  7. Zet de rucola, pijnboompitten en gehalveerde palingzijdes op tafel zodat iedereen zijn eigen bord naar wens kan afmaken.
eet smakelijk