Mangofool

Mangofool

Smulweb imageSmulweb

Voor deze Mangofool maak je een romige mangomousse van gepureerde mango, yoghurt, honing en citroensap en slagroom. Dit heerlijke toetje is in een handomdraai gemaakt en perfect om van te smullen op een zwoele zomeravond.

10 min bereiden

dessert

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mangofool op tafel.

  1. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees rondom de pit weg. Pureer het vruchtvlees in een keukenmachine.
  2. Meng de yoghurt, het citroensap en de honing door het vruchtenmengsel.
  3. Sla de slagroom stijf en schep dit door het vruchtenmengsel.
  4. Schep het mengsel in mooie glazen en garneer het bijvoorbeeld met blokjes mango of een amandelkoekje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts