Vispannetje met kreeftsaus

Vispannetje met kreeftsaus

Smulweb imageSmulweb

Met deze vispannetje met kreeftsaus creëer je een culinair hoogstandje. Vis gestoofd in een heerlijke saus van kreeftensoep, room, knoflook en kruiden. Een scheutje Cognac voor extra smaakvisite en voilà. Een heerlijk gerecht dat in 5 minuten op tafel staat!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 30 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vispannetje met kreeftsaus op tafel.

  1. Snijd de ui en paprika's fijn. Verhit wat olijfolie in een pan en stoof de ui en paprika's zachtjes voor ongeveer 5 minuten.
  2. Haal de pan van het vuur en voeg de onverdunde kreeftensoep toe samen met room, geperste knoflook en kruiden. Roer alles door elkaar en verwarm het geheel. Laat het 5 minuten sudderen.
  3. Voeg als laatste een scheut cognac toe.
  4. Snijd de vis in grove blokjes, pel de garnalen of scampi. Laat de vis in de saus gaar worden. Let op: sommige vissoorten zijn sneller gaar dan andere. De vis moet nog vast zijn, dit duurt ongeveer 5 minuten.
eet smakelijk