Veganistisch groente adobo

Veganistisch groente adobo

Smulweb imageSmulweb

Een veganistische variant op de Filippijnse klassieker Adobo! Gemaakt met aubergine, sperziebonen, wortels en champignons, in een heerlijke saus van sojasaus, azijn, knoflook en ui. Serveer met rijst!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 Rode peper
  • 1 Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Veganistisch groente adobo op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten (behalve maïzena) in een stoofpan en bedek het geheel voor 3/4 met water.
  2. Breng aan de kook en stoof het gerecht gedurende 45 minuten totdat bijna al het vocht is verdampt.
  3. Maak de saus dik met maïzena of kook het vocht tot een gebonden saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Vegan