Kipschnitzel met parmezaanse kaas

Kipschnitzel met parmezaanse kaas

Smulweb imageSmulweb

Komt dat horen, komt dat proeven: kipschnitzel met nét dat beetje extra: lekker knapperig en kruidig en met een Italiaans tintje dankzij de parmezaanse kaas.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 40 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kipschnitzel met parmezaanse kaas op tafel.

  1. Bereid de schnitzels voor. Sla de stukken kipfilet tussen 2 stukken vershoudfolie plat.
  2. Meng het broodkruim, parmezaan, citroenrasp, peterselie en peper.
  3. Klop in een andere kom het ei en de bloem door elkaar. Bestuif de stukken kip met bloem. Haal ze door het losgeklopte ei en dan de broodkruimelmix.
  4. Laat het paneerlaagje 30 minuten opstijven in de koelkast.
  5. Verhit olie in een ondiepe koekenpan en bak de schnitzels 4-5 minuten aan beide zijden tot ze goudbruin zijn.
  6. Laat de schnitzels uitlekken op keukenpapier.
  7. Serveer met een partje citroen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas