Bali ikan speciaal

Bali ikan speciaal

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Bali ikan speciaal saus over gebakken witvis. Bak ui en spekjes in hete olie, voeg sambal, laos en djahe toe. Daarna voeg ketjap manis, asin, tomatenpuree, witte boontjes en wat citroensap toe. Maak de saus op gewenste dikte met water en serveer over vis of doe de stukjes vis in de saus om deze te garen.

10 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bali ikan speciaal op tafel.

  1. Bak ui en spekjes in hete olie. Voeg sambal, laos en djahe toe.
  2. Zodra de uien niet meer glazig zijn, voeg ketjap manis, asin, tomatenpuree, witte boontjes en wat citroensap toe.
  3. Maak de saus op de gewenste dikte met wat water.
  4. Serveer het over gebakken witvis of doe de stukjes vis in de saus om te garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen