Aardappelkoekjes met spek en kaas

Aardappelkoekjes met spek en kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze smaakvolle aardappelkoekjes met spek en kaas zijn perfect als lunch of bijgerecht. Gebakken, krokant van buiten en smeuïg van binnen. Bestrooi met lente-ui voor extra smaak.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Citroenmelisse

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Aardappelkoekjes met spek en kaas op tafel.

  1. Fruit in olijfolie de ui en knoflook aan tot ze zacht zijn. Doe ze in een mengkom.
  2. Meng de overige ingrediënten met de ui goed door tot een bindend mengsel. Voeg meer bloem toe als het te slap is.
  3. Vorm er balletjes van met natte handen.
  4. Bestuif de balletjes met bloem en druk ze plat met je hand tot ze ongeveer 1 cm dik zijn.
  5. Bak de aardappelkoekjes om en om tot ze door en door warm en goudbruin zijn.
  6. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.
  7. Doe ze op een serveerschaal en garneer met lente-ui.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken