Heerlijke pasta carbonara met pancetta pecorino en parmezaan

Heerlijke pasta carbonara met pancetta pecorino en parmezaan

Smulweb imageSmulweb

Pasta carbonara met pancetta, pecorino en parmezaan, klinkt goed toch? Kook de pasta in zout water. Bak de pancetta en knoflook in olijfolie. Meng in een kom eierdooiers, pecorino, parmezaan en room. Voeg pancetta toe aan het mengsel. Giet de pasta af en roer het mengsel erdoor. Voeg peper en peterselie toe en serveer.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijke pasta carbonara met pancetta pecorino en parmezaan op tafel.

  1. Kook de pasta met een snufje zeezout.
  2. Bak de pancetta en de gepelde, gekneusde knoflook in een scheutje olijfolie.
  3. Meng in een kom de eierdooiers met de pecorino, parmezaan en de room. Voeg de uitgebakken pancetta, zonder de knoflook, toe aan het mengsel.
  4. Pasta afgieten. Roer het mengsel door de pasta en zorg dat je dit zo snel mogelijk doet, omdat het ei stolt door de hete pasta!!
  5. Voeg flink wat zwarte peper toe en de peterselie. Geen zout toevoegen, omdat het al zout genoeg is door de kaas en spek.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta