Hamburgers met gestolde ei

Hamburgers met gestolde ei

Smulweb imageSmulweb

Op zoek naar een bijzondere hamburger? Maak dan deze hamburgers met gestolde ei en kaas van ei en goede kaas. Vooral een bijzonder hapje!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Hamburgers met gestolde ei op tafel.

  1. Vorm een hamburger van het basis gehaktmengsel op een ingevette bakplaat. Gebruik hiervoor een aan beide kanten opengesneden tonijnblikje.
  2. Plaats een glas met de bovenkant van het glas precies in het midden van de hamburger en druk goed aan zodat de binnenkant van de burger los komt te zitten van de buitenste rand. Verwijder het binnenste deel van het gehakt en doe dit bij de overige basis gehaktmengsel.
  3. Breek een ei in deze holte en zorg dat het heel blijft.
  4. Strooi wat paprikapoeder over het ei.
  5. Bak de hamburger in de oven tot het vlees gaar is en het ei gestold is. (200*C voor ongeveer 30 minuten).
  6. Leg wat bladsla op de onderste helft van een broodje.
  7. Plaats de hamburger met ei op de bladsla.
  8. Verdeel kaas over de hamburger en zet hem een paar minuten op hoog in de magnetron tot de kaas begint te smelten.
  9. Leg plakjes augurk op de kaas en verdeel de hamburgersaus erover.
  10. Plaats de bovenste helft van het broodje erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Ei