Sliptong teppanyaki

Sliptong teppanyaki

Smulweb imageSmulweb

Sliptong teppanyaki: malse sliptong met een oosterse twist van sojasaus, knoflook en bosuitjes. Geserveerd uit de pan op je bord. Smakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Sliptong teppanyaki op tafel.

  1. Smeer de plaat of pan in met een klein beetje margarine.
  2. Bestrooi de sliptongen met wat zout en peper en grill ze in 6-10 minuten gaar en krokant.
  3. Neem een flinke klont margarine en laat het niet geheel smelten. Schep er 2 eetlepels knoflook door en een handvol bosuitjes. Blijf om scheppen en blus af met een grote scheut soja. Schep het mengsel over de sliptong en serveer gelijk.
eet smakelijk