Zeebaars met citroen en knoflook

Zeebaars met citroen en knoflook

Smulweb imageSmulweb

Citroen en knoflook zijn de perfecte smaakcombinatie voor zeebaars. Vul de buik met plakjes citroen, knoflook en peterselie en zet gedurende 15 minuten in de oven. Serveer met takjes cherrytomaatjes.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zeebaars met citroen en knoflook op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 gr.
  2. Snijd de citroen en de knoflook in plakjes.
  3. Leg de zeebaars in een ovenschaal en vul de buik met plakjes citroen, knoflook en wat blaadjes peterselie. Strooi er zout en peper in.
  4. Leg ook op en onder de zeebaars wat plakjes knoflook en blaadjes peterselie.
  5. Leg de takjes cherrytomaten in de ovenschaal en besprenkel ze, net als de vis, royaal met olijfolie. Strooi er nog wat zout en zwarte peper overheen.
  6. Zet de ovenschaal voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Citroen