Amerikaanse coleslaw met spitskool geraspte wortel rozijnen en

Amerikaanse coleslaw met spitskool geraspte wortel rozijnen en

Smulweb imageSmulweb

Deze Amerikaanse coleslaw zit vol smaak: spitskool, geraspte wortel, rozijnen, appel en heerlijke dressing van mayonaise, yoghurt, balsamico, honingmosterd, suiker of honing en komijn of karwijzaad. Perfect bijgerecht voor bij de BBQ of gewoon lekker bij de maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amerikaanse coleslaw met spitskool geraspte wortel rozijnen en op tafel.

  1. Schil de appel en snijdt deze in blokjes. Besprenkel de blokjes met citroensap.
  2. Schil en rasp de wortel. Geraspt moet je 80 gram hebben. Wel de rozijnen en dep ze droog.
  3. Meng in de schaal 5 eetlepels mayonaise en 3 eetlepels yoghurt. Voeg eetlepel wijnazijn (balsamico), theelepel honingmosterd en theelepel suiker of honing en theelepel komijn of karwijzaad toe. Roer dit tot het een glad mengsel is.
  4. Doe de geraspte wortel, stukjes appel en rozijnen erdoorheen.
  5. Voeg als laatste de spitskool toe en schep alles goed door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Sla Kool Spitskool Coleslaw