Zelfgemaakte cruesli lekker en gezond

Zelfgemaakte cruesli lekker en gezond

Smulweb imageSmulweb

Met Zelfgemaakte Cruesli is elke morgen de start van de dag een feestje. Meng de vlokken, noten en zaden en besprenkel het met olie en siroop. Zet het in de oven en je hebt de perfecte combinatie van knapperig en smaakvol. Voeg naar smaak gojibessen en zaden toe voor de ultieme start van de dag!

25 min bereiden

ontbijt

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Agavesiroop

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Zelfgemaakte cruesli lekker en gezond op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Meng alle vlokken, noten en zaden en de kaneel door elkaar en spreid ze uit over de bakplaat.
  3. Doe de kokosolie in een schaaltje en verwarm het heel even in de magnetron zodat het vloeibaar wordt. Roer de siropen erdoorheen.
  4. Sprenkel het olie/ siroop mengsel over het droge mengsel, meng het goed door elkaar en spreid het goed uit over de bakplaat.
  5. Zet 20 minuten in de oven en roer het tussendoor af en toe om.
  6. Hou vooral op het laatst goed in de gaten of het niet te donker wordt. De baktijd kan afhankelijk van de oven iets langer of juist iets korter zijn.
  7. Laat het op de bakplaat helemaal afkoelen. Hierna kun je de Gojibessen en zaden of andere toevoegingen naar smaak erdoor doen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan