Advocaatmousse paastip voor dummies

Advocaatmousse paastip voor dummies

Smulweb imageSmulweb

Maak met Pasen deze heerlijke advocaatmousse in een handomdraai. De mousse bestaat uit advocaat, slagroom en gelatine en is in een handomdraai gemaakt. Garneer de mousse met slagroom, stukjes chocolade en een lekker paaseitje.

15 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 100 g Paaseitjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Advocaatmousse paastip voor dummies op tafel.

  1. Week de gelatine, knijp deze uit en los op in 4 el heet water.
  2. Giet de opgeloste gelatine in een dunne straal bij de advocaat en blijf goed roeren om klontjes te voorkomen.
  3. Klop de slagroom met vanillesuiker stijf en roer deze door de advocaat.
  4. Giet het mengsel in glaasjes, dek ze af en laat ze 1 tot 2 uur opstijven in de koelkast.
  5. Garneer de glaasjes vlak voor het serveren met slagroom, stukjes chocolade en een paaseitje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Fruit Banaan