Salade pangasius

Salade pangasius

Smulweb imageSmulweb

Deze salade met pangasius is heerlijk en simpel om te maken. Meng rijkgevulde rucola en ijsbergsla in een diep bord, cherrytomaatjes en plakjes komkommer erover, afgemaakt met smaakvolle basilicumolie. De pangasiusfilet laten we garen in de oven. Sesamzaadjes en geroosterde pijnboompitten maken het geheel af!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Olijfolie met Basilicumaroma Iliada

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade pangasius op tafel.

  1. Doe wat rucola en ijsbergsla op een bord en meng het door elkaar. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en de komkommer in plakjes. Hoeveelheid kan zelf bepaald worden.
  2. Dresseer de basilicumolie over de salade en meng alles nogmaals door elkaar voor een mooie uitstraling. Rooster de pijnboompitten in een pan en strooi over de salade.
  3. Verwarm een flinke theelepel kokosolie in een koekenpan op het vuur. Bak de pangasiusfilet om en om bruin.
  4. Verwarm de oven voor op 220 graden. Zet de pangasius voor ongeveer 10 minuten in de oven om door te garen.
  5. Leg de pangasius op het bord met de salade en strooi er nog wat sesamzaadjes over. EET SMAKELIJK!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade