Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Kruidige macaroni met roerbakgroente en ham op tafel.
- Was alle groente. Snipper de rode ui, pers de knoflook. Halveer de paprika en snijd in blokjes. Snijd de champignons fijn. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en hak in blokjes. Snijd de stengel prei in halve ringen.
- Neem een pan. Doe er water, zout en een scheut olijfolie in en kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Neem een hapjespan of flinke wok. Doe er een bodempje olie in. Roerbak eerst de hamblokjes kort. Voeg dan de groenten toe en roerbak mee tot ze gaar zijn.
- Blus af met groentebouillon. Voeg tomatenpuree en alle kruiden toe. Roer goed door, proef en breng op smaak met flink peper en zout.
- Giet de macaroni af en schep door het groente- en hamblokjesmengsel. Schep goed door elkaar. Serveer warm met wat geraspte kaas. Smakelijk eten!