Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Mini aardappeltortilla op tafel.
- Schil en snijd de aardappelen in plakjes (dikke chips-schijven).
- Bak de aardappelen in olijfolie op een laag vuur, we willen het gekookt in olie, niet gebakken.
- Giet de aardappelen af en voeg de verse gehakte peterselie toe (liever geen gedroogde peterselie gebruiken) en strooi er een snufje zout over.
- Klop de eieren en giet dit over de aardappelen (of giet de aardappelen in het eiermengsel). Roer goed door zodat het goed verdeeld is.
- We vullen de muffincups met dit aardappel-ei-mengsel en plaatsen deze in een voorverwarmde oven op 200 graden. Het duurt ongeveer 10 minuten (afhankelijk of we meer of minder sappige tortilla's willen).
- Draai de muffinvorm op een bord of een groot dienblad en bestrooi met paprikapoeder naar smaak.