Mini aardappeltortilla

Mini aardappeltortilla

Smulweb imageSmulweb

Mini aardappeltortilla's gevuld met verse peterselie en ei. Makkelijk te maken in muffincups en perfect als bijgerecht of voor de lekkere trek. Bestrooi met paprikapoeder en serveer als hapje of als garnituur bij de borrelplank

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mini aardappeltortilla op tafel.

  1. Schil en snijd de aardappelen in plakjes (dikke chips-schijven).
  2. Bak de aardappelen in olijfolie op een laag vuur, we willen het gekookt in olie, niet gebakken.
  3. Giet de aardappelen af en voeg de verse gehakte peterselie toe (liever geen gedroogde peterselie gebruiken) en strooi er een snufje zout over.
  4. Klop de eieren en giet dit over de aardappelen (of giet de aardappelen in het eiermengsel). Roer goed door zodat het goed verdeeld is.
  5. We vullen de muffincups met dit aardappel-ei-mengsel en plaatsen deze in een voorverwarmde oven op 200 graden. Het duurt ongeveer 10 minuten (afhankelijk of we meer of minder sappige tortilla's willen).
  6. Draai de muffinvorm op een bord of een groot dienblad en bestrooi met paprikapoeder naar smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden Ei