Borrelhapje - parmaham met rucola pesto en pijnboompitten

Borrelhapje - parmaham met rucola pesto en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Met deze borrelhapjes op basis van parmaham, rucola pesto en pijnboompitten maak je zonder twijfel indruk op je gasten. Snel, gemakkelijk en bomvol smaak. Ideaal om de avond in te zetten (of af te ronden!).

15 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Rucolacress

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Borrelhapje - parmaham met rucola pesto en pijnboompitten op tafel.

  1. Bestrijk elk plakje Parmaham met de pesto.
  2. Leg hierop een bundeltje rucola.
  3. Rol de plakjes op.
  4. Vastzetten met een cocktailprikker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Sauzen Sla Rucola