Mie teriyaki met kipfilet en knapperige groenten

Mie teriyaki met kipfilet en knapperige groenten

Smulweb imageSmulweb

Mie teriyaki met kipfilet en knapperige groenten in een handomdraai op tafel. Mals kipfilet, knoflook, witte kool, prei, champignons en pepers, allemaal in een heerlijke teriyakisaus. Smullen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mie teriyaki met kipfilet en knapperige groenten op tafel.

  1. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de ui- en knoflooksnippers glazig. Bak de pepers even mee. Voeg de kerriepoeder toe en bak dit al roerend mee tot het gaat geuren.
  2. Doe de kipblokjes in de wok. Bak de kipblokjes aan alle zijden in ongeveer 5 minuten bruin. Voeg de wortel, witte kool, champignons en prei toe en bak de groenten al omscheppend ongeveer 6 - 8 minuten.
  3. Voeg de gare mie toe aan de wok. Voeg de rest van de teriyakisaus bij de mie en schep alles goed om. Maak eventueel op smaak met peper en zout en eventueel nog wat teriyakisaus naar smaak.
  4. Roer op het laatst de lente-uitjes en peterselie door de mie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Gevogelte Mihoen