Selderijsalade

Selderijsalade

Smulweb imageSmulweb

Een frisse selderijsalade met appel en rozijnen, op smaak gebracht met Griekse yoghurt, mayonaise en een vleugje citroen. Afgemaakt met knapperige pecannoten. Heerlijk als bijgerecht of als lichte lunch.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Selderijsalade op tafel.

  1. Schil de knolselderij en haal hem door de grove rasp van je foodprocessor. Als je geen foodprocessor hebt, kun je dunne reepjes snijden met een mandoline of met een mes fijn snijden.
  2. Doe de knolselderijrasp in een kom. Voeg mayonaise, Griekse yoghurt en citroensap toe. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de appels in kleine stukjes en voeg deze samen met de rozijnen en pecannoten toe aan de salade.
  4. Hussel de salade goed door elkaar en je selderijsalade is klaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Selderijsalade