Zalmwafeltjes met basilicum en geitenkaas

Zalmwafeltjes met basilicum en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Zalmwafeltjes, een deluxe lunch of bij de borrel. Zelf makkelijk en snel in elkaar te flansen met bladerdeeg, verse zalm, gerookte zalm, geitenkaas en basilicum. Serveer met rucola met walnotenolie, citroensap, peper en zout voor extra smaak.

15 min bereiden

amuse

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalmwafeltjes met basilicum en geitenkaas op tafel.

  1. Snijd 8 rondjes uit het bladerdeeg met behulp van een klein schoteltje.
  2. Snijd de zalmfilet en de gerookte zalm in blokjes en meng met de geitenkaas, room, de fijngesneden basilicum, peper en zout.
  3. Verdeel de massa over 4 rondjes van het deeg en leg de andere rondjes erop en druk ze goed aan.
  4. Bestrijk met de eierdooiers en bak in een wafelijzer.
  5. Maak de rucola aan met walnotenolie, citroensap, peper en zout.
  6. Serveer de rucola bij de wafeltjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Kaas