Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Verse spaghetti bolognaise op tafel.
- Snijd de uien in halve ringen en fruit deze aan in de pan voor ongeveer 4 minuten. Snijd de champignons in plakjes en pancetta in kleine stukjes en voeg toe aan het uienmengsel. Bak op laag vuur ongeveer vijf minuten en voeg dan het gehakt toe. Bak dit geheel gaar in ongeveer vijf minuten op middelhoog vuur.
- Voeg de vleestomaat, tomatenpuree en blikje tomatenblokjes toe aan de pan. Kruid het naar eigen smaak met verse Italiaanse kruiden en voeg daar nog extra oregano aan toe. Niet teveel oregano want deze kan overheersen. Giet 250 ml vleesbouillon bij en evt. wat zout en peper. Roer het geheel goed door en laat het dan ruim een uur op laag vuur lekker sudderen.
- Kook na het sudderen de verse spaghetti in ongeveer 7 minuten beetgaar. Let op dat je niet te lang kookt anders is de spaghetti snotterig.