Pittige gewokte kapucijners met spek paprika en knapperige tauge

Pittige gewokte kapucijners met spek paprika en knapperige tauge

Smulweb imageSmulweb

Pittige gewokte kapucijners met spek, paprika, tauge en ui. Met sambal en Spaanse peper voor wat extra pit. Maak het geheel af met peper en zout, genieten maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pittige gewokte kapucijners met spek paprika en knapperige tauge op tafel.

  1. Laat de kapucijners uitlekken in een vergiet en spoel ze goed af met warm water.
  2. Verhit de olie in de wok en bak hierin de spekreepjes knapperig bruin. Haal ze uit de pan.
  3. Bak in het overgebleven vet de ui, knoflook, sambal en Spaanse peper 3 minuten al omscheppend.
  4. Voeg de preiringetjes toe en bak 3 minuten mee.
  5. Voeg de paprika toe en bak ook plm. 2 minuten mee.
  6. Voeg de kapucijners toe en schep alles om tot de kapucijners warm zijn.
  7. Maak het gerecht op smaak met peper en zout.
  8. Voeg vlak voor het opdienen de taugé toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen