- 75 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Courgettepannenkoekjes met tomatensalade op tafel.
- Rasp courgette in de keukenmachine.
- Meng in een kom zelfrijzend bakmeel met wat zout en voeg al roerend met een spatel karnemelk en 75-100 ml koud water toe. Voeg eieren toe en roer alles tot een glad beslag.
- Roer geraspte geitenkaas, courgette, oregano, dille en versgemalen peper door beslag.
- Verwarm beetje olie in een grote koekenpan en schep er 3 bergjes beslag in. Bak pannenkoeken tot er bovenop bubbeltjes komen. Keer pannenkoeken en bak de andere kant goudbruin. Bak zo nog 12-15 pannenkoeken.
- Klop in een kom een dressing van balsamico-azijn, 2 eetlepels olijfolie en wat zout en peper. Schep de plakken tomaat erdoor.
- Leg op elk bord een stapel pannenkoeken en leg de plakken tomaat ernaast.