Courgettepannenkoekjes met tomatensalade

Courgettepannenkoekjes met tomatensalade

Smulweb imageSmulweb

Courgettepannenkoekjes met geitenkaas, oregano en dille geserveerd met een frisse plakken tomatensalade met balsamico-azijndressing.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 75 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Courgettepannenkoekjes met tomatensalade op tafel.

  1. Rasp courgette in de keukenmachine.
  2. Meng in een kom zelfrijzend bakmeel met wat zout en voeg al roerend met een spatel karnemelk en 75-100 ml koud water toe. Voeg eieren toe en roer alles tot een glad beslag.
  3. Roer geraspte geitenkaas, courgette, oregano, dille en versgemalen peper door beslag.
  4. Verwarm beetje olie in een grote koekenpan en schep er 3 bergjes beslag in. Bak pannenkoeken tot er bovenop bubbeltjes komen. Keer pannenkoeken en bak de andere kant goudbruin. Bak zo nog 12-15 pannenkoeken.
  5. Klop in een kom een dressing van balsamico-azijn, 2 eetlepels olijfolie en wat zout en peper. Schep de plakken tomaat erdoor.
  6. Leg op elk bord een stapel pannenkoeken en leg de plakken tomaat ernaast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Tomatensalade