Marokkaanse macarons

Marokkaanse macarons

Smulweb imageSmulweb

Deze Marokkaanse macarons zijn overheerlijk en een delight voor elke zoetekauw! Volg het recept, en serveer deze zoete en kleurrijke lekkernijen voor bij de thee.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Marokkaanse macarons op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Vermeng alle ingrediënten zodat je een samenhangende massa krijgt.
  3. Vorm daar balletjes van en leg ze op een met bakpapier of siliconenmat belegde bakplaat.
  4. Zet de balletjes 10-12 minuten in de voorverwarmde oven
  5. de buitenkant van de balletjes moeten nét gaan kleuren.
  6. Haal de macarons dan uit de oven
  7. ze worden dan iets harder tijdens het afkoelen op een rooster.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes