Penne al forno met champignons en ham

Penne al forno met champignons en ham

Smulweb imageSmulweb

De perfecte ovenpasta om te delen met familie en vrienden: deze penne al forno met champignons en ham is romig, zacht en boordevol smaak. Gegarneerd met extra geraspte kaas is hij perfect goudbruin gebakken in de oven.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Penne al forno met champignons en ham op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook penne volgens de instructies op de verpakking.
  3. Doe gezeefde tomaten, room, 50 ml water, 50 gr geraspte kaas en zout naar smaak in een grote pan en roer goed door. Warm even op.
  4. Bak het gehakt rul en voeg het toe aan de tomaten en room saus.
  5. Bak de champignons, voeg ze toe aan de saus.
  6. Voeg de fijngesneden ham toe aan de saus.
  7. Doe de gekookte penne in een ingevette ovenschaal.
  8. Giet de saus over de penne.
  9. Zet de ovenschaal in de oven voor 10 minuten.
  10. Strooi geraspte kaas over de schaal en zet nogmaals in de oven voor 10 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Vlees Paddenstoelen Champignons