Mmmmm homemade kaneelstengels

Mmmmm homemade kaneelstengels

Smulweb imageSmulweb

De beste manier om van je bladerdeeg af te komen? Kaneelstengels bakken natuurlijk! Bestrijk de reepjes bladerdeeg met eigeel en bestrooi ze met een kaneel-suikermengsel. Al in 12 minuten klaar!

15 min bereiden

tussendoortje

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Mmmmm homemade kaneelstengels op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Leg bladerdeeg plakjes uit de vriezer klaar.
  3. Snijd de bladerdeeg plakjes in vier lange repen.
  4. Leg de reepjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Bestrijk de reepjes met een los geklopt eitje.
  6. Bestrooi de reepjes met kaneel en suiker. Meng 2 delen suiker en 1 deel kaneel met elkaar en gebruik dit om de reepjes te bestrooien.
  7. Bak de stengels in 12 minuten af in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kruiden Bladerdeeg