Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Zalmlasagne met spinazie op tafel.
- Breng een grote pan water aan de kook. Voeg het bouillonblokje toe en roer goed.
- Leg de zalm in het kokende water en laat de vis ongeveer 10 minuten op een laag vuurtje koken.
- Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking. Breng op smaak met peper en zout. Roer regelmatig.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Laat de zalm goed uitlekken, verwijder eventuele graatjes en verdeel de vis met een vork in grove stukjes. Besprenkel de zalm met citroensap. Meng de vis in een kom met de creme fraiche, mosterd en dille. Breng op smaak met peper en zout.
- Beboter de ovenschaal en start met een laagje spinazie, daarover lasagnevellen, daarover een laagje romige zalm, daarover lasagnebladen. Herhaal deze volgorde en eindig met een dun laagje zalm en strooi hier de geraspte kaas over.
- Zet de oven op 180°C en bak de lasagne in ca. 30 minuten gaar.