Tartiflette appels peren en prei reblochon

Tartiflette appels peren en prei reblochon

Smulweb imageSmulweb

Een hartige Franse ovenschotel met aardappeltjes, prei, appels en peren. Met als finishing touch een laagje gesmolten Reblochon kaas. Bon Appétit!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 g Reblochon

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Tartiflette appels peren en prei reblochon op tafel.

  1. Schil de peren en appels.
  2. Snijd ze in blokjes.
  3. Was de prei en snijd in dunne plakjes.
  4. Snipper de ui.
  5. Verhit de boter in een koekenpan en voeg de prei en ui toe. Bak 10 minuten op laag vuur.
  6. Voeg de appels en peren toe. Bak 5 minuten op laag vuur.
  7. Voeg de peterselie toe.
  8. Giet het mengsel in een ovenschaal.
  9. Dek af met een halve Reblochon en bak op 180 °C (gasstand 6) gedurende 15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Groente Appel Peren Prei