Duitse rosti-reibekuchen

Duitse rosti-reibekuchen

Smulweb imageSmulweb

Trek in een stevig ontbijt? Probeer de rosti-reibeküchen! Geraspte aardappels, fijngehakte knoflook en ui, chili en majoraan, aan twee kanten mooi knapperig gebakken. Perfect bij eieren en gerookte zalm.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Duitse rosti-reibekuchen op tafel.

  1. Schil de aardappels en rasp ze boven een kom.
  2. Voeg ei, bloem, fijngehakte knoflook en ui, een half chilipepertje en een flinke lepel majoraan toe. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Verhit olie in de pan en schep het mengsel er met een soeplepel in. Het mengsel zal zich mooi verspreiden. Bak aan elke kant mooi bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Vlees Appel Appelmoes