Aziatisch gestoofde varkenskarbonades

Aziatisch gestoofde varkenskarbonades

Smulweb imageSmulweb

Aziatisch gestoofde varkenskarbonades met kruiden, uien, gember en Maggi. Giet sojasaus, een snufje suiker en rijstwijn in de pan, laat het gerecht doorgaren tot de karbonades zacht zijn en de saus is ingedikt.

45 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Shaohsing rijstwijn
  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aziatisch gestoofde varkenskarbonades op tafel.

  1. Bak karbonades in olie tot ze bruin zijn. Haal ze uit de pan.
  2. Fruit ui, gember en rode peper tot ze zacht zijn.
  3. Voeg kaneel, kruidnagel en piment toe en bak tot de geuren vrijkomen.
  4. Bak de karbonades in dit mengsel tot ze bedekt zijn met specerijen.
  5. Voeg sojasaus, Maggi, rijstwijn, suiker, zout en genoeg water toe om de karbonades bijna te bedekken.
  6. Stoof met het deksel op de pan tot de karbonades zacht zijn en de saus is ingedikt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden