Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Babi ketjap- chinees indisch varkensvlees met ketjapsaus op tafel.
- Snijd de hamlappen in blokjes. Meng de marinademix (uit het Conimex mix voor babi ketjap pakje) met 4 eetlepels zonnebloemolie en het vlees. Laat 15 minuten marineren.
- Kook de witte rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Pel en snijd de ui en de knoflook fijn.
- Verhit een eetlepel Conimex wokolie in een wok en wok het vlees, de ui en de knoflook ca. 5 minuten. Meng het sauspoeder (uit het pakje) met 2 1/2 dl koud water, voeg het mengsel aan de wok toe en breng het al omscheppende aan de kook. Laat 5 minuten pruttelen.
- Kook ondertussen de sperziebonen ca. 5 minuten in ruim kokend water. Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de bonen ca. 3 minuten. Voeg op het laatst de peterselie toe.
- Schep de rijst met de babi ketjap op 4 borden en geef de boontjes erbij.